İçindekiler
Kurutulmuş kuzu proteini %30, hidrolize kuzu proteini %18, baldo pirinç, mısır, rafine tavuk yağı, bezelye, hamsi unu, karides unu, bira mayası, hamsi yağı, nükleotit maya proteini, mineraller, prebiyotik mannan oligosakkaritler, deniz yosunu, avizeağacı özütü, kızılcık tozu, pisilyum. Vitamin A (E672) 37.500 IU/kg, Vitamin D3 (E671) 2.250 IU/kg, Vitamin E (3a700) 225 mg/kg, Vitamin C 38 mg/kg, Niyasin (3a314) 75 mg/kg, Taurin 2.600 mg/kg, Bakır (Sülfat Olarak)(E4) 18 mg/kg, Çinko (Sülfat Olarak)(E6) 95 mg/kg, Çinko (Şelat Olarak)(E6) 20 mg/kg, Manganez (Sülfat Olarak)(E5) 30 mg/kg, Selenyum (Selenit Olarak)(E8) 0.3 mg/kg
Besin Değerleri
Protein %40, yağ içeriği %20, ham kül %8, ham selüloz %2.5, Omega-6 %3.8, Omega-3 %0.85
Kediler bir çok canlıya göre daha başına buyruk hayvanlar olarak görülmektedir. Bu nedenle bakımları ve eğitimleri oldukça sorumluluk gerektirmektedir. İşte bu yüzden kedinizi eğitirken ödül ve ceza yöntemini kullanmanız sizin işinizi kolaylaştıracaktır. Kedinizi beslerken yaşına ve yetişkinliğine dikkat etmeniz gerekmektedir. Bunun yanı sıra kedinizin kilosu da onun beslenmesine yardımcı olurken gözden atlamamanız gereken bir konudur. Kedilerinizi beslerken yapmanız gereken, evin bir köşesine bir kap içerisinde su onun yanına biraz mesafe de başka bir kap içerisinde mama vermelisiniz. Kediniz mama ihtiyacı duyduğunda onun için hazırladığınız kedi mamasından tüketecektir.
Kedi maması tercihi yaptıktan sonra kedinizin herhangi bir şekilde mide ve bağırsak problemlerine yakalanmasını engellemek için ani kedi maması değişikliklerinden kaçınmalısınız. Kedinizi aldığını yerden önerilen kedi mamasını bir süre kedinize vermeye özen gösterin ki kediniz kedi maması değişiminden kaynaklı problemlerle karşılaşmasın. Kedilerinizin sizler için ne kadar önemli olduğunun farkında olan kedi maması firmaları onlar için en iyisini yapabilmek için sürekli araştırma yapmakta ve kedilerinizin sağlıklı bir şekilde yaşamasını sağlayacak her türlü besin değerlerini alacakları mamalar üretmektedirler.